Kúpiť posilňovacie lavice – e-shop

Sprievodca výberom
lavíc


Posilňovacie lavice  >  Skladacia posilňovacia lavica v recenziach užívateľov

Skladacia posilňovacia lavica v recenziach užívateľov

Trvalo žiadané sú posilňovacie lavice s možnosťou rýchleho zloženia pre úsporu miesta v byte. Pozreli sme sa na recenzie užívateľov týchto lavíc, ktoré sa vám môžu hodiť pri rozhodovaní.

Podľa nákupného portálu Heureka zákazníci často volia skladacie posilňovacie lavice značiek inSPORTline alebo HMS. A takto ich hodnotia:

Posilňovacia lavica inSPORTline Bench Adjust, nosnosť 150 kg

Pán Juraj: "Lavica je skladná, prenosná, stabilná. Hoci lacná, tak kvalitná."

Pán s prezývkou Berry: "Na stroji sa cvičí výborne, aj keď má drobné technické nedostatky (nepoužiteľný motýlik, potrebná úprava vložením napr. stoličky pre cvičenie ramien). Cena, byteľnosť a skladnosť sú jeho veľmi silné stránky. Pokiaľ na stroji cvičím, nijako sa nehýbe, na rozdiel od strojov, ktoré majú tyčové nohy. Tu sú nohy masívnejšie a spojené dohromady."

Pán s prezývkou Peko1: "Veľmi solídna posilňovacia lavica, rýchla montáž, všetko sedí ako má, dizajnovo podarená."

Pan XY: "Vyberal som podľa funkcie a vizuálne podľa mohutnosti konštrukcie. Musím povedať, že som milo prekvapený - pre domáce užívanie je táto lavica plne dostačujúca. Pomer cena / výkon sú super."

Pani XY: "Manžel je spokojný, posilňovacia lavica mu plne vyhovuje a slúži dobre už niekoľko rokov."

Posilňovacia lavica HMS LS7838, nosnosť 100 kg

Pán Martin: "Za málo peňazí celkom veľa muziky."

Pán Vlastimil: "Lavicu som kúpil ako doplnenie domácej posilňovne pre seba a vnuka. Kvalita je priamo úmerná cene. Naše požiadavky plnia."

Pán Stanislav: "Super cena, ale slabší materiál."

Multifunkčné skladacie posilňovacie lavice sú často kompromisom pri obmedzených priestoroch, pretože ženy chcú väčšinou cvičiť brucho, muži zase bench-press. Ale ako vidíte, môžu dobre slúžiť celým rodinám. Ak máte dostatok miesta, kúpte si brušnú aj chrbtovú posilňovaciu lavicu.

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie lavice






Ďalšie novinky

Šikmá lavica na brucho

Šikmá lavica je obľúbenou posilňovacou pomôckou pre pevné a vyrysované brucho. Ktorú vybrať a ako na nej brušné svaly posilňovať?

Na čo je dobrá posilňovacia lavica?

Hoci je posilňovacia lavica základom každej posilňovne, záujemcovia o domáce cvičenie sa stále pýtajú, načo je dobrá. Tak napríklad bench lavica na činky zaisťuje kompletný tréning, pričom je skladná. Pohodlne sa teda vojde aj do malého bytu.

všetky novinky